Ella de la Puterea dragostei și Jador au avut parte în ultimul an de o poveste de dragoste ca în filme, cu suișuri și coborâșuri, pe care nimeni nu le-a înțeles. În fața camerelor de filmat nu și-au asumat niciodata relatia și au trecut de la dragoste la ura cu o usurinta care i-a uimit pe toti cei care au fost martorii iubirii lor. Se pare ca în cele din urmă mandria a invins și niciunul nu a vrut sa cedeze în numele dragostei.

”Se potrivesc perfect! Ella este femeia ideală pentru Jador! Nu există altă persoană care să îi fi atras atenția bărbatului în casă. Este clar că la mijloc sunt sentimente și până la urmă, ambii vor ajunge la concluzia că dragostea primează și nicidecum orgoliul fără sens, dus la extreme”, au dezvăluit prietenii celor doi.

În cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea, cei doi nu au ajuns la un consens. Mai mult decat atat, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ”deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”, a bătut în retragere, mai mult, a spus clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea.

”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

Cu toate declarațiile lor de razboi, se pare că nu pot sta unul fără celălalt. Drept dovadă, în perioada in care a fost in tara, Ella de la Puterea dragostei și-a petrecut timpul cu Jador în București.

”Au fost nedespărțiți, au locuit ca doi porumbei și, din câte se pare, relația este serioasă. Dacă se vor întoarce în casă, vor merge de mână”, au mărturisit amicii cuplului.

Dacă prietenii si fanii lor consideră că Jador și Ella formează o pereche frumoasă, orice ar fi, mama artistului nu este de acceasi parere. Aceasta a declarat in repetate randuri că își dorește pentru fiul ei o femeie cuminte, de casă, care să nu iasă deloc în evidență, gen Georgiana, tânăra ce a fost ani de zile cu băiatul său. Poate tocmai de aceea, oarecum scoasă din joc de familia cântărețului, Ella de la Puterea dragostei a dat declarații șoc despre părinții lui Jador.

”Eu îi consider niște oameni deosebiți și îi respect din toată inima mea. Totuși, dacă mi-ar permite, aș putea să le dau un sfat. Ar trebui să îl lase pe Jador să decidă singur în viață! Este pur și simplu părerea mea, și cu acest lucru, am zis tot”, a declarat frumoasa brunetă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!