Ella de la Puterea Dragostei este în doliu și a anunțat că unchiul ei a murit, la aproape două săptămâni după ce aflase că avea coronavirus.

Ella de la Puterea Dragostei este pusă la grea încercare în plină pandemie de coronavirus, pentru că unchiul ei la care ținea foarte tare s-a stins din viață din cauza pandemiei de coronavirus. Nu este deloc ușor nici pentru ea, nici pentru familia ei.

„Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a scris Ella

Fanii ei au crezut că a murit unchiul pentru care artista a încercat să strângă donatori de sânge, dar Ella a vrut să îi lămurească spunându-le că nu este vorba despre acceași persoană.

„Hei, dragii mei, mai este valabil pentru cei care vor să doneze sânge pentru unchiul meu, nu el este cel care a murit, este un al unchi! 🙁 Dumnezeu să vă răsplătească! Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, le-a mai transmis Ella fanilor ei de pe rețelele sociale.

„Tocmai am aflat că unchiul meu e intubat, are coronavirus. Toți copiii sunt plecați peste hotare, tatăl meu a intrat în contact cu el pentru că i-a luat temperatura. Mi-e frică, tatăl meu are diabet. Unchiul meu n-avea nimic, iar în două zile a intrat în comă. Are până în 70 de ani…Mă sună toate verișoarele…Noi nu conștientizăm cât de gravă e situația. Mă gândesc câți oameni sunt la fel acasă. Ne pierdem părinții, doctorii..ne pierdem”, a povestit plângând Ella.

„Mi-e frică pentru părinții mei. Tata și mama au avut contact direct, fără mască. Nu m-au ascultat. Am o stare de nervi…Am încercat din doi medici, măcar unul să-mi răspundă. A sunat ieri tatăl meu la salvare și nu a vrut să vină. A insistat, unchiul meu delira și abia atunci au venit”, a mărturisit bruneta.

Share.