Ella de la Puterea Dragostei a fost împreună cu Jador o bună perioadă de timp. Acum, se pare că nimic nu îi mai leagă pe cei doi, iar Ella a decis să îi dea replica lui Jador. Zilele trecute, s-au încins din nou spiritele între cei doi. Cântărețul a intrat în direct pe skype și i-a distrus buna stare de dispoziție a frumoasei Ella; care nu a mai suportat să fie atacată din toate părțile.

Reclamă

Pentru Ella de la Puterea Dragostei, Jador a fost un om pe care l-a iubit și pe care apoi l-a părăsit. Jador a fost cel care a început să spună că a stat cu ea în București; dar s-au despărțit din cauza comportamentului ei. Mai mult de atât, Jador i-a spus că probabil ar fi fost cu ea și astăzi.

Reclamă

Ce cuvinte dure și-au adresat Jador și Ella de la Puterea Dragostei?

Din păcate, ea nu a fost sinceră cu el, iar pe el acest lucru l-a deranjat extrem de tare. Cântărețul a mai spus că așa a fost să fie și a luat decizia asta, pentru că ea a plecat de lângă l. Asta l-a deranjat, pentru că o femeie care l-ar fi iubit…n-ar fi reacționat așa niciodată. Bineînțeles că Ella nu a putut să nu își spună și a cuvântul.

”Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât. Știți de ce am făcut treaba asta? Din frustrare că a plecat, jur. Bă, dar n-o mai vreau. O femeie care pleacă de lângă mine n-o mai vreau în viața mea niciodată.”, a spus Jador.

”Da. El este frustrat că am plecat de acasă, dar eu nu pot să accept comportamentul lui dual. Nu pot să trec cu vederea faptul  se așează cu  nonșalanță lângă o fată, fără să aibă vreun scrupul, când eu sunt acolo și văd lucrurile astea. Dacă tot vrei să faci ceva, păi, fă-o  fără să știe nimeni. Dacă sunt iubită si respectată, eu nu plec niciodată de undeva, dar în cazul lui Jador nu am simțit că încearcă măcar să mă facă să mă simt așa cum îmi doresc”, a declarat concurenta de la Puterea dragostei pentru WOWbiz.ro.