Eliza și Cosmin Natanticu sunt una dintre cele mai competitive echipe din Asia Express. Cei doi se completează de minune și au fost mereu motivați să căștige marele premiu. Fără doar și poate, Asia Express este un test al puterii și al rezistenței. Cuplurile sunt cele mai supuse acestui format pentru că orice ceartă poate destrăma căsnicii.

Eliza și soțul ei se apropie de divorț

Eliza și Cosmin au plecat pe Drumul Împăraților cu bateriile încărcate la maximum și cu dorința de a ieși învingători. Cei doi soți au știut ce îi așteaptă, dar n-au bănuit că este chiar atât de greu. Pe lângă cazare, probel dificile și autostop, cei doi au mai avut un lucru de depășit. Tensiunile din cuplu. În astfel de situații este foarte greu să te controlezi, plus că Asia Express pune mereu la încercare anumite limite. Pe cât de bine s-au sincronizat la probe, pe atât de multe probleme au avut în cuplu. Eliza a povestit că ea și Cosmin nu sunt un cuplu aparte, iar certurile și situațiile tensionate sunt destul de prezente. În emisiunea lui Capatos a povestit despre cel mai greu moment din viața de cuplu și anume, divorțul.

”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a declarat Eliza Natanticu, la Xtra Night Show.
”A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite, o pierzi pe domnișoara asta”, a mai povestit concurenta de la Asia Express.