Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cei doi au reușit să demonstreze că sunt foarte competitivi și au dat tot ceea ce au avut ei mai bun pentru a ajunge primii. Recent, Cosmin a dat câteva declarații despre competiția care i-a învățat atât de multe lucruri.

Eliza și Cosmin Natanticu, momente grele în Turcia

Cel mai mare impediment pentru ei a fost pandemia de coronavirus, pentru că oamenilor le era frica să îi ia în mașini sau să îi primească în casele lor. Foamea, mersul pe jos cu un rucsac în spate și căldura le-au dat și ele mari bătăi de cap celor doi soți care voiau de fiecare dată să câștige.

„Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”,a declarat Cosmin Natanticu.

Autostopul a fost și el greu de făcut, dar i-au ajutat umorul de care au dat dovadă de fiecare dată. Le arătau oamenilior piesele Elizei de pe YouTube, pentru a le câștiga încrederea și reușeau aproape de fiecare dată. Rămâne de văzut cum se vor descurca Eliza și Cosmin în următoarele etape, iar telesptactorii așteaptă cu sufletul la gură.

„Pot să zic că mai mult muzică ei ne-a ajutat. Le-a cântat oamenilor în mașină sau în case. Eu cu engleza nu prea mă descurc și îmi era greu să fac glume. Le arătam oamenilor pe YouTube video-uri cu noi, de fapt mai mult cu Lizi, pentru că are piese în engleză. Eu am ceva video-uri stand-up în limba română… îți dai seama că nu înțelegea nimeni nimic. Umorul ne-a ajutat pe noi să trecem peste momente mai grele, mai făceam haz de necaz.”, a mai zis el.