Eliza și Cosmin Natanticu au acceptat în vara aceasta cea mai tare experiență din viața lor. Cei doi au decis să plece pe „Drumul Împăraților” și niciodată nu și-au imaginat că vor face față atâtor provocări. Familia Natanticu a fost una dintre cele mai de temut echipe și nu puține au fost dățile în care a ajuns la Irina pe primul loc. Din păcate, atât Eliza, cât și Cosmin nu și-au putut duce visul la îndeplinire. Cei doi soți au fost eliminați în etapa de Akko.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au simțit mai amenințați ca niciodată de eliminare. Din păcate, norocul nu a fost de partea lor, iar dintre cele două cutii primite de la Irina, una a avut piatra roșie. Cuplul a dus la îndeplinire toate misiunile, dar s-a adeverit, din nou, că autotstopul facea legea la „Asia Express”. Deși s-au descurcat exemplar la misiunile primite pe parcurs, timpul pe care l-au pierdut în găsirea intrării corecte care ducea către Irina le-a adjudecat soarta.

Eliza a sperat până în ultima secundă că va juca marea finală „Asia Express”

Eliza și Cosmin au fost la limită cu surorile Buble. Ambele echipe au primit cutii, doar că familia Natanticu a avut mai mult ghinion. Cuplul a primit două cutii și, spre dezamăgirea lor, piatra roșie i-a scos din competiție. Eliza a sperat până în ultima clipă ca ambele pietre pe care le aveau ei vor fi verzi, mai ales că își dorea din tot sufletul să ajungă în finala din Israel. În momentul despărțirii, atât ea, cât și Cosmin a avut un discurs emoționant care a smuls câte o lacrimă de la fiecare adversar. Eliza a vrut să sublinieze cât de recunoscătoare este pentru tot, așa că a mai postat și un mesaj pe Instagram.

„Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor noștri dragi! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu foarte bine! Mulțumim @irina_fodor Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”, a scris Eliza pe Instagram.