Eliza Iliescu a început studiile la două facultăți în paralel.

Eliza Iliescu a terminat anul acesta liceul și s-a înscris la două facultăți pe care le va urma în paralel. Fiica Adrianei Iliescu a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea” din București, având cea mai mare medie.

Eliza Iliescu a terminat studiile anul acest la Colegiul „Dimitrie Paciurea” din Capitală și a obținut media de 9,50 la examenul de Bacalaureat. Tânăra a optat pentru cursurile a două facultăți importante, una dintre ele fiind la taxă. Veniturile mamei sale nu sunt foarte mari, ele fiind modeste, dar costurile de trai au tot crescut în ultima vreme.

Mama sa, Adriana Iliescu în vârstă de 83 de ani o susține în totalitate pe Eliza. Ea a fost profesoară la Facultatea de Litere din cadrul Universității București, iar fiica sa își dorește aceeași carieră. Pe lângă aceasta, tânăra a depășit toate așteptările, înscriindu-se și la Științe Umane.

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor. Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București.” a spus Eliza Iliescu pentru Playtech.

Social media

Ce taxe va plăti Adriana Iliescu pentru fiica sa

Eliza Iliescu va merge la Facultatea de Științe umane, unde este nevoită să plătească taxa de studiu. Veniturile celor două sunt modeste, mai ales că Adriana Iliescu a iești la pensie de peste două decenii.

Ea este considerată cea mai bătrână mamă din România, dar fiica sa a reușit să uimească pe toată lumea cu rezultatele sale la învățătură. Taxa de studiu la a doua facultate este de 4.000 de lei, iar fosta profesoară consideră că se vor descurca împreună, la fel ca și până acum.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față”, a declarat Adriana Iliescu pentru sursa menționată anterior.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.