Tragedie în Ucraina! Ministrul de Interne, adjunctul acestuia, dar și alți oficiali, au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit, miercuri dimineață. 

Tragedie totală în Ucraina. Ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastyrky, primul său adjunct, Evgheni Yenin, dar și secretarul de stat Iuri Lubkovici au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit în apropierea unei grădinițe și a unei clădiri rezidențiale, în orașul Brovary din regiunea Kiev. Potrivit Reuters, bilanțul accidentului s-ar ridica la 16 decese. 

Ambii piloți ai elicopterului au murit și ei, dar și doi copii. În total, 22 de persoane au fost transportate la spital, grav rănite, anunță presa locală. 

Elicopter prăbușit în Ucraina! Ministrul de Interne al țării a murit. Bilanțul s-ar ridica la 16 decese

Potrivit primelor informații, elicopterul aparținea serviciilor de stat de urgență ale Ucrainei. Momentan, multe detalii legate de acest accident sunt neconfirmate. 

Știre în curs de actualizare

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.