Scena neobișnuită în județul Argeș, unde proprietarul unui elicopter a ales să-și alimenteze aparatul de zbor direct la o pompă de benzină din Curtea de Argeș.

Martorii oculari au surprins și distribuit imagini incredibile cu momentul, elicopterul fiind împins manual până la stația de alimentare.

Evenimentul a atras atenția nu doar celor prezenți la fața locului, dar și a internauților care au văzut imaginile distribuite pe rețelele de socializare. În mod clar, este o situație rar întâlnită, generând o gamă largă de reacții, de la uimire la umor.

Proprietarul elicopterului, un bărbat ce pare să dispună de resurse financiare considerabile, având în vedere posesia unui astfel de mijloc de transport, nu a făcut declarații publice despre motivele acestei alegeri inedite de a alimenta. De asemenea, reprezentanții benzinăriei nu au oferit informații suplimentare cu privire la eveniment.

Scenariul, deși poate părea desprins dintr-un film, subliniază capacitatea de adaptare neașteptată a celor implicați și ingeniozitatea în rezolvarea situațiilor neprevăzute, chiar dacă nu reprezintă o practică recomandată sau întâlnită frecvent.