Elevii au toate motivele să promoveze BAC-ul în 2020 cu notă 10. Organizatorii Neversea și Untold s-au gândit să îi răsplătească cu un cadou inedit. Astfel cei care vor obitne notă maximă vor primi din partea organizatorilor celor două evenimente  de acces gratuite. Elevii care intră în sfera concursului pot fi din orice localitate a țării.

Elevii de 10 răsplătiți cu distracție!

Elevii care promovează Bac-ul cu notă maximă vor avea o supriză colosală la finalul examenului. Mai ales dacă sunt iubitori de distracție, aceștia se vor putea bucură de un cadou original însă în 2021. Organizatorii Neversea și Untold le vor oferi abonamente în baza cărora tinerii vor putea intră gratuit la mult așteptatele evenimente. Elevii care promovează examenul cu note sub zece nu au fost de asemenea uitați.

”Chiar dacă acest an este unul al provocărilor, organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa își doresc să continue tradiția și să lanseze campania „BAC DE 10”, o campanie care a motivat în fiecare an sute de mii de tineri absolvenți din România. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau notă 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021”, au anunțat organizatorii.

Motivație pentru tineri

Organizatorii speră că prin intermediul acestui concurs să îi motiveze pe elevi în a obține rezultate bune. Totodată gestul poate fi interpretat și că o motivație a acestora în a avea o carieră strălucită.

,,Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturitățîi, un moment foarte important din viețile lor.Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top. Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricțîi, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvențîi din acest an merită să fie recompensați și ei pentru muncă depusă.” au mai adăugat organizatorii celor două evenimente.