Doi adolescenți din Brăila s-au luat la bătaie. Unul a ajuns cu plămânul perforat la spital

Scene de groază în Brăila! Doi adolescenți de 16 ani s-au luat la bătaie, iar conflictul lor putea să se transforme într-o tragedie. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe adversarul său de 5 ori. Tânărul a ajuns la spital cu un plămân perforat.

Cei doi adolescenți sunt elevi ai Liceului cu Program Sportiv din Brăila. Nu este clar de la ce a început cearta, însă de la simple îmbrânceli se putea ajunge la o crimă comisă cu sânge rece. Unul dintre tineri l-a atacat pe celălalt cu un cuțit și l-a înjunghiat de 5 ori.

În urma unul apel la 112, echipele de intervenție și de salvatori s-au deplasat imediat la fața locului. L-au găsit pe băiatul agresat într-o baltă de sânge și l-au transportat imediat la spital. Când au văzut de câte ori fusese înjunghiat, medicii au rămas fără cuvinte.

Tânărul prezenta răni deschise atât în zona abdomenului, cât și a toracelui și a capului. S-a ales cu plămânul perforat, iar medicii au fost nevoiți să-l opereze de urgență ca să-i salveze viața.

A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului., a transmis directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

Scenele de groază s-au petrecut în apropierea curții liceului.

Adolescentul agresor a fost reținut de polițiști

Între timp, polițiștii au pornit pe urma atacatorului. Au stabilit un cerc de posibili suspecți, iar în cele din urmă l-au reținut pe celălalt adolescent.

Acesta a fost dus la sediul Poliției, unde oamenii legii l-au adus pentru audieri. Agenții au transmis că atunci când l-au găsit, nu aveau informații despre motivul pentru care a izbucnit bătaia între cei doi.

Clar este că adolescentul care a sărit la atac cu arma albă a fost foarte furios.

Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare., a mai adăugat Dragoş Voicu.

Share.