Elena Udrea este acuzată de corupție și luare de mită în dosarul „Hidroelectrica”

Elena Udrea nu are liniște în închisoare și face noi dezvăluiri. Fostul ministru este revoltat de toate acuzele ce i se aduc și își susține nevinovăția. După ce a primit o condamnare în dosarul „Gala Bute”, acum Elena Udrea este anchetată, din nou, și din dosarul „Hidroelectrica”, fapt ce i-a stârnit revolta. Elena Udrea a postat un mesaj dur în mediul online și a făcut mai multe dezvăluiri.

Din data de 16 iunie, Elena Udrea se află la Penitenciarul Târgșorul Nou, unde își va petrecere următorii ani. Aceasta a cerut o suspendare a pedepsi, însă judecătorii au respins cererea. Mai mult, procurorii au deschis o anchetă în cazul altui dosar, „Hidroelectrica”, unde Elene Udrea este acuzată de corupție.

Acest lucru a nemulțumit-o teribil pe fosta blondă de la Cotroceni, care a reacționat imediat. Aceasta a postat în mediul online un mesaj acid și a vorbit despre dosarul în care este anchetată.

„Dosarul cu Buzaianu NU este despre faptul că eu aș fi primit vreun ban. Este despre faptul că PDL-București, în 2010, pe care eu îl conduceam la acea vreme, a primit 2,5 milioane de euro de la Bogdan Buzaianu, prin Radu Budeanu și Ana Maria Topoliceanu. Ambii transformați în denunțători liberi. Chiar și așa, denunțătoarea Topoliceanu, declara că ea a primit banii la sediul partidului. Că eu nici nu i-am văzut și că banii au fost cheltuiți pentru partid. În principal cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, unde eu nu am candidat!

Aceste acuzații nu vizează semnarea contractelor cu băieții deștepți din energie, NICI prelungirea acestora. NU au legătură cu aceste contracte care au fost inventate în 2003 de ministrul PSD, și prelungite în 2009 de un ministru PDL, dar nu de mine! EU NU ERAM MINISTRUL ECONOMIEI la vremea aceea!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Elena Udrea tună și fulgeră din închisoare! Fostul ministru a transmis un mesaj dur și a făcut dezvăluiri din dosarul „Hidroelectrica”
Social media

„Ați greșit persoana”

În dosarul „Hidroelectrica”, Elena Udrea a fost acuzată de corupție și luare de mită. Fostul ministru se apără și a dat toate detalii despre cum s-au desfășurat lucrurile, spunând că nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat.

„Nu sunt acuzată de nimic în legătură cu aceste contracte. Nu am avut nicio implicare în semnarea, prelungirea și derularea lor. Însuși Buzaianu declara că nu am avut nicio treabă cu contractele lui. Pentru ca la momentul 2010, erau deja prelungite! Celor care insistă să numească acest dosar HIDROELECTRICA, le spun simplu: AȚI GREȘIT PERSOANA!

Pentru aceia care, cu ipocrizie, se arată siderați de suma pe care PDL-București a primit-o de la Buzaianu, le spun să caute bine acasă. Să vadă dacă nu găsesc vreo umbrelă, brichetă, desfăcător de dopuri și altele. Chiar procurorii arată că pe aceste lucruri s-au cheltuit banii respectivi! (…)”, a mai spus Elena Udrea.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.