„Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta.”

Elena Udrea a încercat din răsputeri să fie alături de fetița sa, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Însă, dorința nu i s-a îndeplinit așa că și-a serbat fiica din spatele gratiilor. Momentul a fost unul greu pentru fostul ministru, care susține în continuare că este reținută pe nedrept. Cu toate acestea, Elena Udrea i-a transmis cele mici un mesaj emoționant în mediul online.

Fetița Elenei Udrea a împlinit astăzi patru ani și a trebuit să își serbeze ziua de naștere în absența mamei sale. Deși, Elena Udrea a depus o cerere la administrația închisorii pentru a i se permite să participe la ziua de naștere a fetiței sale, dorința nu i s-a îndeplinit. Așa că fostul ministru nu a putut să facă altceva decât să îi transmită un mesaj fetiței sale, în mediul online. Cuvintele acesteia au stârnit numeroase reacții. Pe unii i-a impresionat, iar alții s-au arătat revoltați.

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! ❤ Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită. Să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere. Pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui. O cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi.

Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine până la infinitul, infinitului. Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta!( Mama)”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Elena Udrea își sărbătorește fetița din închisoare! Mesajul emoționat pe care fostul ministrul l-a transmis fiicei sale
Social media

Elena Udrea, amintiri dureroase

Nu este pentru prima dată când Elena Udrea nu se află lângă fetița sa. Acest lucru s-a întâmplat și imediat după ce aceasta a născut. La numai câteva zilei micuța Eva a rămas doar cu bunicii și tatăl, moment ce a marcat-o pe Elena Udrea. Fostul ministru îți amintește cu greu de acele clipe și spune că și fetița ei a rămas cu urme adânci de atunci.

„Mult timp nu am putut să vorbesc despre momentul în care m-au luat de pe stradă de lângă un copil de zece zile, născut prematur. A rămas un copil cu care bunica și tatăl nu știau ce să facă. Fără lapte, fără mamă.

Și vreau să spun că o chestie care m-a marcat. Eu știam că, atunci când sunt mici, copiii au amintiri din viața intrauterină. Însă a fost o chestie… Când putea să mă viziteze acolo unde eu eram, eu îi cântam o anumită melodie. Avea o lună copilul și mult timp după aceea, și mare fiind, nu suporta să mă audă cântând. Când eu cântam, țipa și plângea să mă opresc, ea fiind pasionată de muzică.”, declara Elena Udrea.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.