Elena Udrea și partenerul ei de viață se mândrescu cu un proiect imobiliar de succes.

Elena Udrea face bani chiar și atunci când se află după gratii, în Bulgaria. Iubitul ei, Adrian Alexandrov deține o companie mare ce se ocupă cu dezvoltarea unui proiect imobiliar din Cluj.

Se pare că Elena Udrea face bani chiar și atunci când se află în spatele gratiilor. Ea, împreună cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, au o companie mare care se ocupă cu dezvoltarea unui proiect imobiliar în Cluj. Vă vine să credeți sau nu, prețurile locuințelor sunt chiar mai mult decât decente.

social media

Afacerea care îi bagă în buzunar bani frumoși Elenei Udrea

Cu câteva luni în urmă, Elena Udrea era foarte mândră de reușita sa. Astfel, femeia a făcut un anunț pe rețelele de socializare, spunând că proiectul imobiliar merge foarte bine și va crește încet, dar sigur. Mai mult, fostul ministru a ținut să precizeze faptul că apartamentele se încadrează în topul celor mai accesibile de pe piața imobiliară din Cluj.

„Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Mai mult, ea împreună cu soțul ei sunt acționari principali în cadrul companiei. Acest ansamblu rezidențial este chiar cel mai amplu proiect imobiliar din întreaga regiune de sud-est a Europei.

„Ansamblul rezidenţial din care face parte reprezintă cel mai mare proiect rezidenţial SMART din Sud-Estul Europei şi se întinde pe o suprafaţă de 34 de hectare, va avea 10.000 de unităţi locative fiind distribuite în 40 de blocuri şi va reprezenta „acasă” pentru 30.000 de locuitori.”, a mai spus fostul ministru.

Însă, cu toate că zona este una destul de scumpă, pentru a locui într-o garsonieră din acea zonă, va trebui să scoți din buzunar suma de 63.800 euro. Un apartament care are două camere cu suprafața utilă de 41 mp valorează 70.000 de euro. Iar unul cu trei camere cu 70 mp suprafață utilă costă 120.000 euro.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.