Despre Elena Udrea și Traian Băsescu au existat mai multe zvonuri, conform cărora între cei doi ar fi fost mai mult decât o relație de colegialitate

Despre fostul președinte al României și Elena Udrea, tabloidele și cei de acasă au speculat că între ei ar fi fost mai mult decât o relație politică. După cum a afirmat Elena Udrea, totul a pornit de la o glumă pe care a făcut-o și oamenii au interpretat-o greșit. 

Invitată în platoul emisiunii lui Denise Rifai, prezentatoarea i-a lansat o întrebare care se afla demult pe buzele românilor. Elena Udrea a declarat că între ea și Traian Băsescu nu a fost nimic mai mult decât o relație profesională.

Elena Udrea: ,,Mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă”

Fostul ministru al Transporturilor a explicat care a fost, de fapt, adevărul din spatele acelor speculații.

,,Denise Rifai: Ați fost iubita președintelui Traian Băsescu?

Elena Udrea: Nu! Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am! Și mă uit că de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: ce a vrut să spună cu asta?

@diana.blogger #tiktok #fyp #viral #bucurestiromania🇷🇴 #dianablogger #chisinaumoldova #vorbestemoldova #traianbasescu #liviuvarciu #elenaudrea ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Eu atunci am făcut o glumă, pentru care am plătit scump. Adică atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. 

Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit… După copilul meu, este ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu.”, a declarat Elena Udrea, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Traian Băsescu, cel mai important om din viața Elenei Udrea

captură tv

,,Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost o relație extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, așa au făcut și mulți alții, spuneam femei și bărbați, însă asta a fost tot.”, a mai adăugat aceasta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!