Lovitură totală pentru Elena Udrea! ANAF nu stă pe gânduri.

Vești proaste pentru Elena Udrea! ANAF i-a dat o lovitură puternică fostului ministru, condamnat la închisoare.  

ANAF a vândut un autoturism ce îi aparținea Elenei Udrea pentru a recupera prejudiciul în dosarul Gala Bute. Fiscul a vândut un Mercedes Benz S500 din 2005, iar în urma celei de-a treia licitații, mașina a fost vândută pentru 25.400 lei. Recent, ANAF a vândut și un Fiat 500, iar mai multe terenuri urmează a fi valorificate.   

Lovitură pentru Elena Udrea! ANAF îi vinde averea

Lucian Heiuș, șeful ANAF, anunța în octombrie 2022 că s-au scos la licitație șase terenuri ale Elenei Udrea, în valoare de 3,29 milioane lei, pentru recuperarea prejudiciului în dosarul Gala Bute. De asemenea, erau scoase la licitație și două autoturisme: un Fiat 500 de 35.000 lei și un Mercedes de 37.971 lei. Heiuș își dorea o participare cât mai mare la licitație pentru a crește prețul bunurilor și a recupera prejudiciul.   

Terenurile din Nana se află sub sechestru și urmează să fie valorificate, iar 50% din acțiunile Eurohotel sunt în curs de evaluare. Acțiunile vor fi valorificate printr-o procedură specială, cu ajutorul unui evaluator autorizat.   

Elena Udrea a primit o veste proastă în închisoare! Fostul ministru nu mai poate face nimic

Elena Udrea își ispășește o pedeapsă de șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Recent, magistrații ICCJ i-au respins contestația de executare în acest dosar. Astfel, Udrea va continua să-și execute pedeapsa în închisoare.   

Fiscul scoate la vânzare bunuri ale persoanelor pentru a recupera datoriile rezultate din neplata taxelor și impozitelor, dar și pentru a recupera prejudiciile în dosare penale. Dacă un bun nu se vinde la prima licitație, ANAF reduce prețul cu 25%. La a treia licitație, prețul se reduce cu încă 25%, dar nu mai mult de atât.   

Mașinile Elenei Udrea, scoase la vânzare

ANAF a pus deja în vânzare două automobile aparținând Elenei Udrea: un Mercedes cu o vechime de 17 ani și un Fiat 500 de zece ani, precum și șase terenuri localizate în vecinătatea Lacului Străulești. Chiar dacă vehiculele sunt mai vechi, Fiscul menține prețurile ridicate, probabil având în vedere notorietatea Elenei Udrea, care ar putea atrage cumpărători.   

Fiat 500 are un preț de pornire de 7.158 euro, în timp ce Mercedesul are un preț inițial de 7.685 euro. În total, cele șase terenuri situate în apropiere de Lacul Străulești au o valoare de 793.447 euro.   

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.