Elena Merișoreanu este o interpretă de muzică populară foarte renumită și iubită la noi în țară. La cei 72 de ani ai săi, artista a acumulat o experiență de viață vastă, iar acum dorește să o împărtășească cu publicul său.

Elena Merișoreanu este deschisă atunci când vine de intimitatea sa. Viața ei de familie a fost supusă la numeroase încercări, însă nu a cedat niciodată. Cântăreața chiar a fost trădată și înșelată de către soțul ei, Viorel Croitoru.

Artista nu s-a sfiit niciodată să își recunoască problemele din mariaj. Ba mai mult, a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că soțul ei a înșelat-o chiar și cu colegele ei de scenă.

Soțul i-a fost infidel, însă artista nu a renunțat la căsnicie

Cu toate acestea, artista nu a divorțat și astăzi are o căsnicie ce durează de peste 50 ani. Motivul pentru care aceasta a ales să stea în continuare cu cel care i-a frânt inima în nenumărate rânduri sunt precizate chiar de artistă:

Elena Merișoreanu, secretul longevității căsniciei sale: „Nu trebuie să lipsească...”
Gala Unicef TVR (Sever Gheorghe 10.mai.2008/Click)

„Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine.”

Datorită acestor experiențe, Elena Merișoreanu a învățat un lucru esențial în viață, acela că oricâte certuri și obstacole întâlnești de-a lungul traseului existențial, nu trebuie să le lași să-ți afecteze ceea ce ai construit cu omul iubit.

Ea le sfătuiește pe femeile căsătorite să țină seama de copii, dar și de faptul că respectul și toleranța sunt indispensabile unei relații trainice.

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine. Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța…de astea e nevoie mereu. Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea.”, a spus artista în cadrul aceleași emisiuni.