Artista se pregătește pentru Paște și nu ezită să intre în bucătărie mai ales că se pricepe la gătit. Dintre toate preparatele, Elena Merișoreanu adoră mâncarea românească, iar recent a vorbit despre ce pregătește pentru masa de Paște.
Elena Merișoreanu a început pregătirile pentru masa de Paște
Artista gătește miel, sarmale și tocană pentru sărbătorile pascale. Aceste preparate se numără atât printre preferatele sale, cât și ale membrilor familiei. Elena Merișoreanu nu gătește singură, ci de mare ajutor îi sunt și cele două fiice. Fiecare din familie are de îndeplinit câte o sarcină, chiar și nepoatele care trebuie să găsească ouăle ascunse. Micuțele nu sunt uitate de bunici, care le dau bani și cu ocazia sărbătorilor pascale.
„După cum se vede sunt o gospodină desăvârșită! Vreau să spun că atât am slăbit că nu mai încap hainele pe mine. Pentru că se apropie sfintele sărbători de Paște, eu vă doresc sănătate, viață lungă și să fiți la fel cum ați fost și până acum.
Ne pregătim cu mâncare tradițională, nu facem mâncăruri sofisticate, facem drob, miel la cuptor, sarmale și tocană de miel. Amândouă fetele mele sunt gospodine, nepoata și alea mici mă ajută foarte mult în bucătărie.
Sunt extraordinare, adică toată lumea face câte ceva, cele mici ascund ouă prin curte, iar noi le punem bani.
Nepotul cel mare adună și el ouăle să ia bani, în loc să le lase pe cele mici. E o atmosferă frumoasă!”, a declarat Elena Merișoreanu într-o emisiune de la Antena Stars.
Întrebată ce face de Paște, artista a mărturisit că preferă să petreacă sărbătorile în familie și că nu își programează concerte în cele trei zile de Paște. Elena Merișoreanu a mai spus că sunt puține momente în care alege să cânte în perioada Paștelui întrucât este o persoană credincioasă și respectă cu sfințenie obiceiurile.