Interpreta de muzică populară și-a spus părerea în legătură cu bătaia din stradă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Artista a fost bună prietenă cu regretata Ionela Prodan. Ea și-a spus părere cu privire la situația prin care trece fiica acesteia. 

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a luat sfârșit nici acum. Dimpotrivă, lucrurile au ajuns într-un punct la care nu s-ar fi gândit nimeni. În urma bătăii dintre Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal, cântăreața de muzică populară a vorbit în cadrul unei emisiunii televizate.

Elena Merișoreanu: ,,Nu trebuia să ridice mâna”

Artista a vorbit pe marginea subiectului pe care îl cunoaște întreaga țară. Elena Merișoreanu a dat de înțeles că vina i-ar aparține antrenorului, încât i s-a părut că el a fost cel care a ridicat primul mâna asupra fostei sale partenere de viață.

social media

„Când a murit regretata Ionela Prodan, a venit Reghe. Nu mi-aș fi imaginat vreodată ca ei să ajungă în această situație. (…) Mi s-a părut că el a fost primul care a ridicat mâna asupra ei. Ana nu este o femeie solidă, este o femeie destul de slăbuță.

Nu cred că el a procedat bine să dea în mama copilului lui. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. (…) Nu avea niciun drept, indiferent ce ar fi făcut ea, ce cuvinte ar fi aruncat. Eu, dacă eram, foloseam aceleeași cuvinte și aveam aceeași reacție, poate și mai rău. Nu trebuia să ridice mâna.”, a transmis Elena Merișoreanu, la ,,Acces Direct”.

Elena Merișoreanu și-a amintit și de perioada în care Anamaria Prodan mergea în întreaga lume pentru a-și salva mama. De asemenea, a menționat că buna sa prietenă s-ar întoarce în mormânt dacă ar ști situația prin care trece fiica sa.

arhivă personală / social media

 

„Ionela Prodan era foarte bolnavă. Ana s-a dus cu ea peste tot în străinătate, ca să se vindece. Nu s-a putut. (…) A stat lângă ea zi și noapte, până când a închis ochii și a plecat pe alt tărâm. ana nu s-a mai dus la Reghe, deci cred că aici a fost ruptura dintre ei.

El a venit la înmormântare (…) era vizibil foarte afectat, pentru că Ionela a ținut foarte mult la el. Cred că se întoarce în pământ să știe că ei au ajuns în această situație.”, a mai spus artista.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!