Elena Merișoreanu se numără printre cele mai de succes interprete din România. Recent, ea a povestit un episod mai puțin fericit din căsnicia ei alături de Viorel Croitoru. Iată ce i-a spus artista amantei acestuia.

Elena Merișoreanu este artista care a reușit să rămână în topul celor mai bune cântărețe de muzică populară. Ea se numără printre cele mai de succes interprete de la noi din țară.

Recent, îndrăgita artistă a povestit un episod pe care nu multă lume îl știe legat de căsnica sa alături de Viorel Croitoru. Deși au o relație de jumătate de secol, artista a recunoscut că iubirea lor nu a fost numai lapte și miere.

social media

Elena Merișoreanu a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei

Elena Merișoreanu a mărturisit că s-a luptat foarte mult pentru a-și ține căsnicia în picioare. Totuși, ea a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Interpreta era la un pas de a divorța!

În cele din urmă, cea care a determinat-o să nu recurgă la acest gest a fost chiar mama ei. Aceasta i-a spus Elenei că fericirea celor două fetițe pe care le are împreună cu Viorel Croitoru este mult mai importantă.

„Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele. Această căsătorie trebuie să te gândești de la început…

Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez. Divorțezi, ai doi copii! Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție…”, a spus Elena Merișoreanu.

Mai mult decât atât, îndrăgita interpretă a aflat că amanta soțului ei este chiar cea mai bună prietenă a acesteia. Astfel, artista nu a vrut să lase lucrurile așa și s-a dus cu un cuțit la ea. Însă, doar pentru a o speria, nu pentru a-i face vreun rău anume.

„Iau un cuțitaș și mă duc: ‘Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă”, i-a spus Elena Merișoreanu amantei soțului ei.