Reclamă
Reclamă

Elena Lasconi nu i-ar lua în echipa sa de conducere pe actualii lideri ai USR, cum ar fi Cătălin Drulă, Dan Barna și Ionuț Moșteanu, potrivit News.ro. Edilul din Câmpulung Muscel susține că ar dori, în situația în care va fi președintele partidului, să aibă alături oameni care nu au fost „în prim plan” în politica USR.

Întrebată în cadrul emisiunii Insider Politic cine ar face parte din echipa sa dacă va fi aleasă președinte al USR, Elena Lasconi a enumerat mai multe nume care în prezent nu se află în echipa de conducere a partidului. Mai exact, edilul și i-ar dori aproape pe Claudiu Năsui, Raluca Prună și Lucian Stanciu-Viziteu.

„Încă nu am definitivat (lista cu echipa de conducere – n.r.). O să fie şi persoane care nu au fost în prim plan, din ţară. Oricum, eu îmi doresc foarte-foarte mult, în momentul în care o să ajung preşedintele USR, să dăm mai multă putere filialelor din ţară”, a declarat Elena Lasconi la Insider Politic, potrivit News.ro.

Reclamă

Elena Lasconi a declarat că foștii președinți ai partidului Cătălin Drulă, Dan Barna sau Ionuț Moșteanu nu ar face parte din echipa de conducere a USR dacă aceasta va fi aleasă președinte.

„Ei au făcut parte dintre cei care au condus cu adevărat USR-ul şi care au dus la rezultatul acesta. Nu trebuie acum să-i omorâm, nu trebuie să-i scoatem… Noi trebuie să lucrăm împreună, nu se duce nimeni cu maceta să: „Gata, plecaţi!” Pentru că avem nevoie… gândiţi-vă că ei au experienţă de câţiva ani în politica mare din România şi contează. Eu îmi doresc să unesc oamenii, nu să-i dezbin, pentru că altfel noi vom fi şi mai slabi”, a explicat Elena Lasconi, potrivit sursei citate.

Echipa de conducere nu o prinde nici Cristian Ghinea, pe care edilul din Câmpulung Muscel îl consideră „unul dintre cei care au contribuit masiv la dezastrul” legat de rezultatul electoral al USR”

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro