Reclamă
Reclamă

Elena Lasconi a declarat la Digi24 că a fost sunată de preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, pentru a fi felicitată după alegerea sa în funcţia de preşedinte al USR.

„Da, m-a sunat domnul general Ciucă şi m-a felicitat şi i-am mulţumit foarte mult. Doreşte să vorbim, o să vorbim, sunt om al dialogului, dar eu decizii nu o să iau de una singură, pentru că aia înseamnă să fii dictator şi nu lider. O să iau doar după ce mă voi consulta cu colegii din Comitetul naţional şi Comitetul politic, din care fac parte aleşii USR-ului şi bineînţeles că şi cu colegii mei din filiale. Pentru că noi tocmai am ieşit dintr-o campanie electorală şi dintr-o perioadă grea pentru mulţi colegi din filiale”, a spus Elena Lasconi la emisiunea Studio Politic.

Lasconi a caracterizat gestul lui Nicolae Ciucă drept politicos.

Reclamă

Elena Lasconi a mai adăugat că alianţa „forţată” cu Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Dreptei a creat mai multe nemulţumiri. „Nu i-am pus cruce, a fost o alianţă doar pentru locale şi europarlamentare. Deci era valabilă doar pentru locale şi europarlamentare, noi nu mai suntem în alianţă, nu că i-am pus eu cruce. Eu o să fiu întotdeauna în dialog cu ei, cu toţi cei care se consideră că au valori de dreapta”, a precizat Lasconi.

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a câştigat competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro