Reclamă
Reclamă

Elena Lasconi a trimis critici la adresa președintelui Klaus Iohannis, într-un interviu pentru Insider Politic. Întrebată ce fel de președinte ar fi dacă ar ajunge la Cotroceni, a răspuns că nu va sta „într-o colivie de aur, 10 ani în concediu”, o aluzie clară la actualul șef de stat.

„Voi fi un om din popor. Voi fi printre oameni, nu voi fi într-o colivie de aur, 10 ani în concediu, cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani. O să mă vedeţi şi la supermarket, o să mă vedeţi şi-n piaţă, eu nu o să mă schimb”, a explicat Elena Lasconi la Insider Politic, potrivit News.ro.

Primarul din Câmpulung s-a arătat dezamăgită de actualul președinte, despre care susține că l-a dezamăgit. „Nu mai spun cum am votat. Eu sunt de dreapta. Am avut mare speranţă şi încredere, dar pe mine m-a dezamăgit”, a declarat aceasta.

Reclamă

Întrebată ce președinte al României i-a plăcut cel mai mult, Lasconi a răspuns că „Traian Băsescu, de departe”.

Elena Lasconi a adus în discuție și un exemplu de președinte pe care îl apreciază din afara țării, menționând-o pe Maia Sandu.

„Îmi place Maia Sandu. Îmi place felul ei de a fi, îmi place viziunea pro-europeană. Se luptă acolo, are lipit un monstru de Republica Moldova. Semnalul ăsta – ‘Sunt ca voi!’ – mi se apare grozav. Despre asta e vorba. Nu eşti mai cu moţ”, a explicat aceasta, potrivit News.ro.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro