Elena Ionescu și Emanuel Neagu sunt doi dintre concurenții care au luptat pentru marele premiu în finală. În competiție au dat tot ce este mai bun, dar în realitate nu există rivalitate între cei doi. Mai mult de atât, fanii cred că s-a născut o idilă între cei doi, mai ales că sunt mai multe gesturi care i-au dat de gol. Cei doi artiști nu au confirmat asta, dar admiratorii nu au nevoie de asta.

Reclamă

Atât Emanuel cât și Elena Ionescu au dat dovadă că sunt puternici pe parcursul competiției. Cei doi au făcut parte din echipe diferite, dar au luptat din greu pentru a câștiga marele premiu Survivor România. Din păcate pentru Emanuel, Elena a fost cea care a câștigat lupta finală și a fost pe cei de acasă; care au votat-o într-un număr atât de mare, încât au făcut-o câștigătoare.

Reclamă

Ce a spus Lola despre Emanuel?

Gurile rele au spus că de vină pentru reușita ei sunt cei de la Kanal D. Fanii celorlați concurenți îi acuză pe aceștia că ar fi falsificat voturile în favoare Elenei Ionescu. Mulți spun că era imposibil ca lumea să o voteze pe ea și nu pe cei doi; care sunt mult mai apreciați în mediul online. Mai mult de atât, prietenii din România i-au ajutat în acest sens, iar admiratorii cred că era imposbil să se întâmple așa.

După ce a câștigat premiul cel mare de la Survivor România, Elena Ionescu a afirmat că va păstra legătura cu Emanuel și cu Lola. Se pare că Elena Ionescu vrea să colaboreze cu ei, pentru că îi apreciază pentru ceea cea fac. A spus despre ei numai lucruri frumoase. Mai mult de atât, pe parcursul competiției, Emanuel a declarat că o place mult pe Lola.

”Sunt dansatori minunați amândoi și sper să facem un spectacol împreună.”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România.