De Elena Ionescu fanii au început să se apropie și mai tare, odată cu participarea sa la Survivor România. Sezonul trecut, ea a reușit să demonstreze faptul că este o femeie puternică și a dat tot ceea ce a avut mai bun în concurs, iar asta nu este tot. Vedeta a reușit chiar să se întoarcă în România cu marele premiu, deși unii nu îi dădeau mari șanse mai ales că bărbații împotriva căruia concura erau destul de puternici. Ea s-a ridicat la nivelul celor care au votat-o și care au iubit-o și i-a făcut mândri de ea.

Elena Ionescu nu are secrete față de fanele sale

Participarea la îndrăgita emisiune de la Kanal D nu a fost deloc una ușoară pentru artistă. Ea a trecut prin tot felul de momente grele și îi era extrem de dor de cei de acasă, iar uneori credea că nu mai face față și că va renunța de una singură. Cu toate acestea nu s-a dat bătută. Acestea nu au fost singurele problemele pe care le-a înfruntat cântăreața.

La fel ca multe dintre concurentele acestui sezon și Elena Ionescu a avut dereglări hormonale și a acumulat multe kilograme de care a scăpat cu greu și care i-au dat mari bătăi de cap. În plus, artista odată ce a ajuns în țară a avut grijă să reușească să se simtă din nou bine în pielea sa. După câteva luni bune a reușit, iar multe dintre fanele sale s-au întrebat cum reușește să arate atât de bine, iar ea nu le-a mai ținut în suspans și le-a mărturisit întregul adevăr.

„Nu mai trebuie să ne gândim că dacă transpirăm nu ne răcorim, că ne răcorește instantaneu ploaia. Mi-era dor să merg în parc să alerg, am ceva timp de când m-am mutat și acum că stau în zona asta nu am găsit un parc foarte aproape. Am zis să-mi amintesc de vremurile când alergam în parcul meu drag și nu oricum, cu prietena mea, Carina. Atunci când am ajuns în parc, am găsit un spațiu de făcut antrenament în aer liber și luându-ne la vorbă cu ce ce ne interesa de fapt, pe noi, că ne doream de mult să ne întâlnim și pentru ca să punem la care ziua noaștre de naștere comună, ne-am luat mai mult cu vorba decât cu sportul”, a declarat Elena Ionescu.

Elena Ionescu, secretul unei siluete perfecte! Cum se menține în formă vedeta: "De fiecare dată când ne întâlnim..."

 

„Eu și Carina nu ne întâlnim foarte des să fac sport, pentru că ea stă într-un capăt al Bucureștiului, iar eu în celălalt. De fiecare dată când ne întâlnim, de obicei, profităm să petrecem. Asta cu sportul ne-o povestim la final de săptămână la telefon. Ea face la sală mai mult, mie-mi place sportul în aer liber, așa că din când în când încercăm o astfel de reunine pentru a face sport, dar să și povestim. (…) Hai că au trecut cu bine sărbătorile astea peste noi, nu ne-am îngrășat atât de mult. Am zis că vreau să ne apucăm de alergare, că e prea frumos afară”, a mai zis ea.