Elena Ionescu s-a decis ce va face cu marele premiu Survivor România 2020. Un scandal monstru  a avut loc în showbiz, după ce marea câștigătoarea a emisiunii Survivor România a fost Elena Ionescu! Finala Survivor România a avut loc sâmbătă, 30 mai, pe Kanald D. Multă lume a rămas șocată când a văzut că Elena Ionescu a fost cea care s-a întors în România cu marele premiu.

Reclamă

Mulți fani de-ai emisiunii îl vedeau câștigător pe Iancu Sterp, iar unii îl aveau ca preferat pe Emanuel Neagu. Niciunul nu a reușit să ia marele premiu și mulți au fost dezamăgiți de acest lucru și chiar i-au acuzat pe cei de la Kanal D că ar fi falsificat voturile. Se pare că Elena Ionescu a primit un cec de 250.000 de lei.

Reclamă

Femeia s-a decis deja ce va face cu banii, pe care mulți cred că nu îi merita ea. Mulți au spus că a plecat acasă cu trofeul, pentru că este un caz social, ci nu pe bună dreptate. Mulți au declarat că a câștigat cea mai slabă dintre concurenți, iar pentru asta sunt vinovați cei de la Kanal D; pentru că, de fapt, nu a primit atât de multe voturi. Adevărul nu se știe care este, cert e că timpul nu poate fi dat înapoi.

Elena Ionescu s-a decis ce va face cu banii

 „Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, a spus Elena Ionescu pentru Click!.

„De acolo, din Dominicană, nu realizam cum mă văd oamenii de acasă. De multe ori aveam impresia că nu o să mă înţeleagă nimeni. Nu mă aşteptam să fiu atât de susţinută de cei de acasă pentru că îi vedeam pe colegii mei că nu mă înţelegeau, că interpretau greşit ce gândeam. Mă plec în faţa publicului, oamenii care m-au votat şi m-au susţinut în show au făcut posibilă împlinirea visului meu”, a mai spus Elena Ionescu.