Elena Ionescu, momente grele după ce și-a văzut băiețelul, la Survivor Romania! Cum arată copilul faimoasei:

După mai bine de 4 luni de cand se afla în Republica Dominicana, Elena Ionescu a reusit sa isi vada copilul, pentru ca faimosii au castigat o proba de imunitate la care au primit drept bonus din partea producatorilor si comunicare video cu familia.

Fiecare faimos a avut 5 minute la dispozitie pentru a vorbi cu cei dragi. Toti au primit incurajari si cuvinte frumoase din partea celor dragi, dar cea mai emotionata a fost Elena Ionescu, cea care nu isi vazuse copilul de 4 luni, de la momentul inceperii concursului Survivor Romania.

”Vai Doamne, cât de bine a fost să îmi văd puiuțul, cât de mare a crescut, cât de repede. Abia aștept să îl văd, sunt atât de fericită, sunt atât de mândră, ca o mamă care este bucuroasă de fiul ei. Toți copiii sunt frumoși, au ceva deosebit, au ceva special….Când mă gândesc la realizarea aceasta pe care am făcut-o în viață, mi se pare cea mai de preț. Sunt atât de fericită. Nimic nu mai contează pe lumea asta decât familia”, a spus faimoasa dupa terminarea converstiei.

Cum a vazut imaginea fiului sau pe ecran, Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi de dor.

”Nu mai pot, abia aștept să te văd. Iubitul lui mami, frumusețea mea, te iubește mami. A învățat să spună ”papa”. Răzvănelul lui mami, ce faci? Mi-e dor să stau cu voi de nu mai rezist, abia aștept să vin acasă”, a zis cântăreața plângând cu ochii in ecran.

”E o minunăție de copil, ea și-a încărcat bateriile acum, după ce l-a văzut, pentru încă două luni”, a continuat si Ghita, colegul Elenei.

Lasă un răspuns

Agenție UE: 5 țări nu au atins vârful pandemiei! România se află printre ele

Cristina Pucean, umilită pe scenă! Ce i-a făcut un muzicant?