Elena Ionescu a primit șansa vieții ei! Atunci când s-au anuntat concurentii pentru show-ul de la Kanal D, bruneta nici macar nu se afla pe lista faimosilor. A fost o surpriza pentru toata lumea cand fosta solista de la Mandinga a apărut în Republica Dominicană. Din acel moment, viata Elenei s-a schimbat. Publicul a indragit-o prin prisma conflictelor in care era implicata.

Reclamă

Desi nu a stralucit pe traseu, cu ajutorul telespectatorilor, Elena Ionescu a trecut peste nenumarate consilii de eliminare. Toti au perceput-o drept victima celorlalti faimosi și au votat-o in numar imens. Din pricina acestui lucru, Elena Ionescu este acum principala favorita la castigarea Survivor Romania. Si când ne gandim ca la început nici măcar nu făcea parte din componența echipelor… Dar cui i-a luat locul și cum a ajuns pana aici?

Ghinionul alteia, Norocul Elenei

Elena Ionescu a avut norocul de partea ei pe tot parcursul Survivor Romania. Tanara a intrat in concurs pe ultima suta de metri, după ce faimoasa Ioana Filimon s-a retras din competitie. Fosta Miss Romania si concurenta la Ferma Vedetelor, Ioana a anuntat cu doar cateva zile inainte de plecarea in Republica Dominicana ca nu mai poate participa la Show. Retragerea Ioanei a fost din cauza unor probleme de sanatate, asa cum chiar tanara a declarat. Cu regret, Ioana Filimon i-a cedat locul Elenei Ionescu, pentru că sănătatea ei a fost mai importanta.

Reclamă

„Este adevărat că m-am retras de la Survivor, din cauza problemelor medicale. Din păcate, pentru moment trebuie să mă recuperez timp de trei săptămâni şi am ales să fac acest lucru, departe de Bucureşti. Sănătatea mea e pe primul loc!”, a declarat Ioana desi cu cateva zile in urma spunea ca e sigura ca va face fata cu brio provocarii.

„Îmi doresc să-mi demonstrez că sunt o supraviețuitoare și că mă pot descurca în orice situație. Atuurile mele sunt rezistența fizică și psihică, în orice condiții, mai ales că am mai fost pusă în situații destul de dificile și am făcut față cu brio. Îmi este teamă doar de «monștrii» care ies din mine când nu am ciocolată”, sustinea Ioana înainte de retragere.

Ce șanse ar fi avut Ioana Filimon în Survivor România?

Fosta Miss România a demonstrat la Ferma Vedetelor ca are o conditie fizica desavarsita. Tanara a castigat multe probe din concurs si i-a invins chiar și pe unii barbati prezenti la emisiune. Plecand de la parcusul ei în emisiunea de la ProTv, putem crede ca si la Survivor Ioana s-ar fi descurcat excelent și chiar ar fi putut ajunge în finala, în locul Elenei Ionescu. În plus, dacă Elena Ionescu nu ar fi participat la show-ul din Dominicana, in echipa faimosilor ar fi fost mai putine certuri.

Însă iată că Elena Ionescu are parte de un inger păzitor. După retragerea Ioanei, bruneta a fost sunata de staff-ul Kanal D și a acceptat imediat propunerea de a participa la Survivor. Astfel viata ei a luat o alta turnura, Elena fiind acum principala favorita la câștigarea show-ului de rezistenta. Chiar daca parcursul sportiv nu o recomanda pentru a primi trofeul, Elena a ajuns la sufletul telespectatorilor. Iar, in finala, doar votul lor conteaza!