Elena Ionescu este o persoană pe care multe femei care o urmăresc o iau drept exemplu. A demonstrat în repetate rânduri că este o femeie puternică și reușește cu succes să își crească băiețelul de una singură. Ori cât de multe greutăți ar fi avut în viață, cântăreața nu s-a dat bătută și a luptat până la capăt, mai ales când a fost vorba despre băiețelul ei.

Elena Ionescu, o mamă de nota 10

Un lucru este sigur și anume că Elena Ionescu are mare lipici la copii. Recent, ea a postat o serie de imagini care pe mulți i-au lăsat cu gura căscată și i-au făcut să se gândească, dacă nu cumva artista are de gând să nască pentru a doua oară. Având în vedere că este o femeie singură, probabil acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat. În timp ce îi făcea fiului el cunoștință cu fiica Sânzianei Buruiană, l-a întrebat dacă îi face și lui o surioară, motiv pentru care internauții au ajuns la această concluzie.

Vrei și tu o surioară? Îți face mami o surioară?!”, i-a spus vedeta fiului ei, în timp ce i-o arăta pe fiica Sânzianei Buruiană.

 

În plus, câștigătoarea Survivor România 2020 s-a atașat foarte tare și de fiica Oanei Roman, pentru care zilele trecută a jucat rolul de mamă. Cele două s-au înțeles de minune, mai ales că artista și-a dorit să se distreze, să danseze și să se simtă bine.

Elena Ionescu, gata să fie mamă din nou! Cum s-a dat de gol vedeta: „Vrei și tu o surioară?"

Astăzi eu sunt mămica ta. Cum îți surâde ideea că stai cu mine azi? Avem foarte multe lucruri de făcut, trebuie să mă ajuți, te ajut și eu pe tine. Eu știu că tu ești mai măricică și o să ne înțelegem perfect. Am venit pe ideea să ne distrăm, să cântăm, să dansăm, să ne simțim bine. Să începem optimist!”, i-a spus Elena Ionescu fiicei Oanei Roman.