Elena Ionescu este pregătită să iubească din nou și să fie iubită. Artista a vorbit în cadrul unui interviu acordat recent cum arată pentru ea Crăciunul 

Elena Ionescu dorește să își refacă viața

Deși a trecut printr-un divorț, experiență care nu este ușoară pentru nimeni, Elena Ionescu este gată să întâlnească pe cineva cu care să își refacă viața. Acest lucru a fost pe lista de dorințe a frumoasei artiste pentru Crăciun. Elena Ionescu a mărturisit că își dorește să aibă o familie unită și frumoasă.

,,De la Moș Crăciun îmi doresc să îmi aducă un moș mai tânăr, să îmi acopere și această necesitate, pentru că ar fi cam singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu. Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să îmi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic.

De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale.”, a declarat Elena Ionescu pentru fanatik.ro. 

Elena Ionescu dorește să își refacă viața. Cum a petrecut bruneta Crăciunul și cine i-a fost alături
Social media

Întrebată ce face de Crăciun, Elena Ionescu a precizat că mereu este alături de familie. Musafirii artistei sunt părinții săi care abia așteptau să își revadă nepotul. De Revelion va avea câteva concerte pe care artista abia așteaptă să le susțină.

,,Mă bucur că vin sărbătorile, au venit și părinții mei din provincie la mine și mă bucur că reușesc să fiu alături de ei, după o lungă perioadă în care nu ne-am întâlnit. Mă bucur că de Crăciun stăm în familie, pentru că de Revelion am o rafală de concerte pe care abia aștept să le onorez, pentru că mi-a fost foarte dor. În noaptea dintre ani voi avea patru concerte pe Valea Prahovei și încă un concert pe 1 ianuarie.” , a spus Elena Ionescu pentru aceeași sursă.