Elena Ionescu a vorbit despre relația cu Emanuel de la Survivor. Acest moment a fost așteptat de mulți dintre fanii lor. Se pare că pe parcusul competiției la care au participat, cei doi s-au aproapiat foarta tare. Multă lume a crezut că Elena și Emanuel sunt împreună. Sunt mulți care cred asta încă, dar Elena a decis că este vremea să lămurească situația.

Reclamă

Elena Ionescu a vorbit și despre faptul că va păstra legătura cu Emanuel și cu Lola. Se pare că Elena Ionescu vrea să colaboreze cu ei, pentru că îi apreciază pentru ceea cea fac. A spus despre ei numai lucruri frumoase. Mai mult de atât, pe parcursul competiției, Emanuel a declarat că o place mult și a vorbit extrem de frumos despre concurentă.

Reclamă

După toate aceste zvonuri, Elena a decis că este timpul să lămurească puțin situația care s-a creat. Cei doi concurenți au făcut parte din echipe diferite și s-au luptat în finală pentru marele premiu. În realitate, nu au fost niciodată rivali. Pentru Emanuel, Elena Ionescu este și va fi o femeie specială, despre care crede că este foarte frumoasă. Mai mult de atât, pentru a sărbători faptul că a câștigat marele premiu, ea a dat o petrecere de zile mari. Acolo i-a invitat pe toți, inclusiv pe Emanuel.

 „Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”, a spus Emanuel despre ea.

Elena Ionescu a vorbit despre relația cu Emanuel

 ”Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă…Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa.”, a declarat ea.