Elena Ionescu a povestit cum a luat decizia de a se separa de soțul ei, Răzvan. Concurenta de la Survivor România nu a mai vorbit până acum despre asta. A decis însă, că este momentul să ofere detaliile mult așteptate despre despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit. Mai mult de atât, vedeta are chiar și un copil cu fostul ei soț, dar asta nu i-a ținut împreună.

Cu durere în suflet, Elena Ionescu a povestit despre faptul că ea s-a căsătorit, pentru că își dorea o familie și un copil. Ea nu a făcut acest pas, pentru ca mai târziu să fie nevoită să pună capăt relației. Doar că de data asta nu a fost să fie. Mai ales că dragoste cu sila nu poate niciodată, ia acest lucru l-a învățat Elena Ionescu pe pielea. Concurenta de la Survivor vrea să păstreze doar amintirile frumoase și nu vrea să spună lucruri urâte.

Vedeta se gândește la copilul pe care îl au împreună și din acest motiv, nu a vrut să spună partea urâtă a poveștii. Cei doi s-au despărțit anul trecut în septembrie, iar vestea a șocat pe toată lumea. Cu atât mai mult cu cât vedeta doar dăduse naștere un copil. Între ea și modelul Răzvan Stanciu nu a mai fost cale de întoarcere.

Ce a declarat concurenta de la Survivor România?

”Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit faimoasa