Elena Ionescu a fost umilită de fostul soț. Vedeta a fost căsătorită cu Dragoș, care este și tatăl fiului ei, dar se pare că nu a fost tocmai o căsnicie frumoasă. Elena a trecut prin clipe grele, despre care i-a fost foarte greu să vorbească. Nicio femeie nu merită să treacă prin asta, în timpul unei căsnicii.

Reclamă

În timpul competiției Survivor, vedeta a fost grav criticată. A fost de multe ori acuzată de falsitate și de faptul că își dorește să creeze ceartă între colegii ei. Puțini știu, însă, prin câte a trecut câștigătoarea emisiunii pe vremea când era căsătorită cu tatăl copilului ei. Ceea ce este șocant pentru fani este faptul că abia acum, după terminarea competiției, au început să iasî la iveală noi informații despre ea.

Reclamă

Câștigătorea concursului a avut parte de momente grele în timpul căsniciei. Dragoș, fostul ei soț, a umilit-o foarte tare, dar nu a avut curajul să vorbească despre asta până acum. Elena Ionescu a fost umilită de fostul soț, când se aștepta mai puțin și i-a luat mult să își revină. Se pare că ea era cea care aducea banii în casă, iar fostul ei soț nu a lucrat nici măcar o zi din viața lui.

Ce a declarat Elena?

„În toată această perioadă, Dragoș nu a muncit nici măcar o zi. Singura care a adus bani în casă și a fost o perioadă foarte grea pentru ea din punct de vedere financiar. El o mai însoțea la concerte, o mai ajuta, dar atâta tot. Timp de aproape un an nu a avut niciun job ca model și nici un alt serviciu, deci nu a încasat niciun ban.

Elena a insistat de multe ori să se angajeze, dar Dragoș spunea mereu că nu se mulțumește cu puțin și nu găsește nimic care să îl încânte. Așa că totul plătea ea. Elena nu vrea să vorbească despre asta pentru că este tatăl copilului ei și nu vrea să îl umilească. Însă acesta este adevărul, nu are nicio sursă de venit. Acum, probabil, trăiește din salariul de asistentă medicală al amantei sale”, au declarat surse din apropierea celor doi, pentru Impact.