Elena Ionescu și Dragoș au decis de comun acord să divorțeze imediat după un an de la nuntă.

Se pare că cei doi însă ei sunt parinții unui băiețel minunat, iar de dragul lui, ei au făcut efortul de a avea o relație frumoasă de prietenie.

Artista are nenumarate proiecte în desfasurare și este extrem de ocupată, iar cel pe care l-a rugat să aibă grijă de micuț în această perioadă nu a fost Dragoș, ci tatăl ei.

Elena este foarte multumită să vadă că bunicul se descurcă de minune și nu sunt nici un fel de probleme. Ea este foarte mandră de faptul că a dat naștere acestui copil minunat, care reprezintă pentru ea lucrul cel mai de preț.

Artista ia copilul cu ea ori de câte ori poate însă realitatea este că munca îi ocupă foarte mult timp. Ea face tot ce poate pentru ca micutului să nu-i lipsească nimic iar tatăl lui vine să il vadă la program și atât. Elena își dorește să se marite din nou când întâlnește bărbatul potrivit pentru că ține foarte mult la viața de familie și își dorește o căsnicie frumoasă.

„Mandinga” este melodia care a făcut-o celebră și a ajutat-o să câștige nenumărate premii în muzică. Ea este foarte apreciată și iubită de publicul larg.