Elena Gheorghe este o artistă cunoscută în toată lume. Până în perioada pandemiei care a pus stăpânire pe tot globul, femeia avea foarte multe concerte programate în multe zone. Acum însă, aceasta a decis să fructifice acest timp liber pe care îl are și să stea alături de familie.

Reclamă

Cel care o susține întotdeauna este nimeni altul decât soțul ei. Cornel Ene este numele celui căruia Elena s-a decis să îi ofere inima în dar. Cei doi formează un cuplu din 2005, iar în urmă cu 7 ani s-au hotărât să își lege destinele și în fața lui Dumnezeu. În prezent au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță.

Elena a povestit în urma unui interviu că și-a ținut actualul soț secret timp de un an și jumătate. Artista a luat această decizie deoarece bunica sa își dorea ca ea să se căsătorească cu un machedon. Chiar ea spune că bătrâna a fost foarte sceptică în ceea ce îl privește pe Cornel. Doar că, după o vreme a reușit să îl considere parte din familie.

Reclamă
Elena Gheorghe și Cornel Ene la nuntă
Elena Gheorghe și Cornel Ene la nuntă

Zilele trecute cei doi soți au avut mare motiv de sărbătoare. Elena a postat pe Facebook o poză de la nunta sa împreună cu un mesaj emoționant de dragoste. Aparent, ziua de 30 iulie are mai multă însemnătate decât am crede noi. Priviți ce a scris artista:

„30 iulie are 3 semnificaţii pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche şi m-am logodit.Aşa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viaţă, 15 ani de relaţie şi 9 ani de la logodnă. Soţul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede iar mie îmi trebuie 2 veri că să-l ajung😂”.