Reclamă
Reclamă

Elena Gheorghe este o familistă convinsă și petrece cât se poate de mult timp cu familia sa. Fiind luna ianuarie, mai exact luna vacanțelor pentru artiști, vedeta a decis să plece împreună cu întreaga familie într-o escapadă de vis la… munte. Pentru că e iarnă și la București încă nu a nins, artista s-a gândit că la munte te poți bucura din plin de frumusețea acestui anotimp.

Elena Gheorghe, clipe de fericire alături de familie

Elena Gheorghe este o artistă renumită în țara noastră și surprinde publicul cu orice apariție de-ale sale. Este unul dintre artiștii din România care se bucură de un succes colosal și, indiferent de momentele grele prin care trece, a reușit să se ridice rapid. Recent, bunica sa a trecut în neființă, dar artista încearcă din răsputeri să treacă peste acest episod tragic.

Zilnic, cântăreața se distrează de minune, datorită celor doi copii ai săi, care o țin ocupată pe pârtie și care o amuză cu fiecare replică, aceasta declarând, la un moment dat: „Sincer, mereu mă surprind comentariile lor”, semn că este uimită de inteligența de care cei doi dau dovadă la ordinea zilei.

Elena Gheorghe, o femeie împlinită pe toate planurile

Din fotografiile postate pe rețelele de socialiare, se observă cu ochiul liber că familia Elenei Gheorghe radiază de fericire și trăiește fiecare clipă la maximum. Datorită celor doi copii ai săi, Elena Gheorghe simte din plin magia copilăriei. Cei mici erau tare nerăbdători să facă oameni de zăpădă și să se aventureze pe pârtie. Așadar, celebra lor mama se lasă, de fiecare dată, condusă de latura copilărească și se distrează de minune cu cei mici.

Reclamă
Elena Gheorghe, sejur la munte cu întreaga familie. Cum se distrează artista
Instagram

Este o adevărată provocare pentru artistă să-și planifice un sejur special alături de copiii săi. Pe story-urile postate pe contul său de Instagram, cântăreața a postat mai multe fotografii care au amuzat destul de mult fanii. Fiul său, Nicholas, este tare dezamăgit că are birou în camera de hotel, pentru că trebuie să facă orele online. Cea mică este înnebunită după dulciuri. Astfel a luat din minibarul amenajat în camera de hotel un baton de ciocolată pe care nu voia să-l înapoieze mamei sale.

„Nicho e dezamăgit total, are birou, deci poate face orele online. Ame iubește. […] *Și fac treaba mică, apropo* ( a spsu cea mică). Dacă avem minibar, atunci putem sta oriunde.” și alături mai multe laughter emoticon, semn că este amuzată de situație.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro