Artista ne-a obișnuit de-a lungul anilor ca părul ei să sufere cât mai multe modificări. Atunci când vine vorba despre culoarea potrivită, niciuna nu este câștigătoare. De ce spunem asta? Pentru că vedeta iubește să își schimbe destul de des aspectul. 

Indiferent de ce nuanță ar alege, nu are cum să dea greș. Iată însă cum s-a gândit de data aceasta Elena Gheorghe să își vopsească părul.

Elena Gheorghe a bifat o altă schimbare de look. Iată cum îi stă

Pa pagina ei de Instagram, vedeta își ține fanii la curent cu cele mai noi schimbări care apar. De data aceasta, Elena Gheorghe s-a gândit să se vopsească din nou. Neștiind ce să aleagă dintre blond și roșcat, artista s-a gândit să îmbine cele două opțiuni.

Instagram

Elena Gheorghe, despre viața de artist. Cum a reușit să aibă parte de un asemenea succes

A debutat pe scenă la vârsta de 3 ani, alături de mama sa, cântăreață de muzică populară. De atunci și-a descoperit pasiunea și a pus mult suflet în ceea ce a făcut, după cum a declarat chiar ea.

„Am cântat când eram mică muzică armânească acasă, în familie. Apoi, am scos un album în 2008, când era perioada cu piesa «Te ador», care ajunsese în topuri.

După ce bunica mea s-a stins, a fost ca un fel de omagiu pentru ea. Un proiect de suflet în care am investit doar eu. Vreau să cânt despre speranță, despre iubire adevărată, despre valori.

Social media

Iubirea este cea mai importantă valoare pe care o poate avea un om: atunci când faci totul din dragoste, fără să te gândești dacă pierzi.

Eu nu sunt un bun afacerist și nici nu cred că am fost vreodată, dar sunt un om care pune suflet și care a câștigat, chiar și bani, tocmai pentru că am pus suflet”, a spus Elena Gheorghe la „Rețeaua de idoli”.