Elena Gheorghe are puterea să vorbească cu zâmbetul pe buze despre cele mai grele momente din viața ei.

Elena Gheorghe este mereu cu zâmbetul pe buze și emană energie pozitivă peste tot pe unde este prezentă. Artista și-a dedicat întreaga viață carierei muzicale și a fost, de departe, cea mai bună decizie pe care o putea lua. Chiar dacă se bucură de succes mai mult ca niciodată, asta nu înseamnă că nu a avut parte și de momente mai puțin plăcute.

Elena Gheorghe a crescut într-o familia în care muzica era la ea acasă. Mama artistei este interpretă de muzică populară, iar tatăl ei preot. Cei doi au încurajat-o să își urmeze mereu visul și să facă ceea ce îi place. Astfel, deși are în spate ani de carieră, Elena nu se simte deloc obosită. Din contră, vedeta simte că are energie să ducă la capăt alte zeci de proiecte.

Elena Gheorghe nu a avut niciun moment în care să vrea să renunțe la ceea ce face. Artista pune foarte multă pasiune în toate proiectele din carieră și nu este de mirare că este atât de apreciată. Vedeta a fost mereu organizată și a făcut în așa fel încât să își mulțumească și familia, dar și comunitatea e fani.

Elena Gheorghe, la un pas de a renunța la cariera muzicală. Artista s-a confruntat cu o boală care i-a pus în pericol starea de sănătate
Instagram

Elena Gheorghe și-a reluat activitatea și concertele după pandemie

Publicul artistei este obișnuit să primească din partea acesteia numai energia bună, dar au existat și momente mai puțin plăcute în viața Elenei. În trecut, aceasta s-a confruntat cu o afecțiune destul de serioasă la stomac. În acele clipe, a fost la un pas de a claca, dar o prietenă a ajutat-o să își revină.

Elena Gheorghe a apelat la un joc care se bazează pe emoții și pe controlarea lor și spune că așa a depășit perioada nefastă.

„Perioada pandemiei care a fost foarte grea din punct de vedere psihic. Anumite probleme de sănătate m-au determinat să fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional. Știam de la prietena mea bună despre acest „Joc Magic”, un fel de program de recunoștință de 28 de zile.

Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului. Nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam”, a spus Elena Gheorghe, pentru impact.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.