Elena Gheorghe are probleme grave din cauza măștii de protecție. Cântăreața a respectat și respectă toate regulile impuse de autorități în starea de alertă. Din acest motiv, tenul vedetei a avut mult de suferit. Elena Gheorghe s-a ales cu o iritație urâtă și nu a știut ce sa mai facă. Cel mai probabil ea nu se aștepta ca masca să îi aducă atât de multe probleme.

Vedeta este mereu aproape de fanii ei, cărora le povestește aproape orice. Ei sunt mereu la curent cu ultimele întâmplări din viața sa. Ultima dată, Elena Gheorghe li s-a plâns admiratorilor să din mediul online că i-a ieșit o iritație urâtă pe față. Se pare că Elena Gheorghe are probleme, din cauza faptul că nu a ieșit nicăieri fără mască. Vedeta este nevoită să meargă la un dermatolog.

Elena Gheorghe are probleme grave din cauza măștii de protecție

Pentru a demonstra că nu glumește, Elena Gheorghe a postat o serie de imagini cu fața ei. Vedeta tratează aceastp problemă cu maximă seriozitate, pentru că nu e de glumă când vine vorba de față. Din spusele sale, se pare că tenul ei ar fi arătat și mai rău, dar și-a mai revenit.

Cu toate acestea, este convinsă că trebuie să îi facă o vizită medicului dermatolog, pentru că are nevoie de părerea unui specialist. Fanii au fost șocați la vederea imaginilor. Elena Gheorghe nu este singura care a trecut prin astfel de momente, ci și mai multe dintre fanele ei.

„Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok. Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta.”, a transmis artista printr-un InstaStory.