Elena Gheorghe a avut parte de turbulențe în avion, dar a reușit să se calmeze singură având speranță în Dumnezeu.

Elena Gheorghe a trăit momente de coșmar într-un zbor către Cluj Napoca. Alături de ceilalți pasageri au avut parte de turbulențe puternice, iar șocul a fost de nedescris. Cântăreața a reușit să se relaxeze și să aibă speranță că totul va fi bine.

Elena Gheorghe se îndrepta către Cluj s-a facă spectacol la un eveniment privat și spera ca totul să fie perfect, mai ales pe o distanță atât de scurtă. Cu toate acestea, artista a avut de înfruntat câteva probleme în ceea ce privește anxietatea când au avut loc turbulențele.

Elena Gheorghe: „Înțeleg ce înseamnă încrederea”

Cântăreața recunoscut printr-o postare pe social media că înainte avea atacuri de panică la o experiență de acest gen. Aceasta a lucrat cu ea și s-a axat mai mult pe dezvoltarea de sine, precum și spiritualitate. În acest fel, a putut să controleze stările care o cuprindeau și a avut încredere în Dumnezeu că totul va fi bine. Deși i-a văzut pe ceilalți pasageri agitați, Elena Gheorghe a avut puterea de a rămâne calmă știind că este în siguranță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

„Dacă aș fi trăit aceste turbulente acum ceva timp, probabil aș fi leșinat sau aș fi rugat cu disperare toți sfinții să mă salveze, de data asta însă am fost atât de liniștită încât uitându-ma la cei din jurul meu am avut impresia că privesc lucrurile din exterior… am simțit că orice s-ar întâmpla va fi bine și că Dumnezeu îmi este alături. N-am de ce să-mi fac griji. Abia acum încep să înțeleg ce înseamnă cu adevărat încrederea:)
Am scris despre asta cu gândul la mine cea din trecut care făcea atacuri de panica în astfel de situații și la cei care se confruntă cu probleme de genul.
IULIE minunat vă doresc!”, a scris Elena Gheorghe pe contul său de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.