După ce emisiunea „Survivor România” a fost mutată de la Kanal D la ProTV, tot mai multe vedete au primit oferte pentru a participa la show-ul momentului. Printre numele cunoscute din showbiz se numără și Elena Gheorghe, care a recunoscut că nu ar putea concura. Aceasta a declarat că nu este prima emisiune care i-a făcut o astfel de propunere și căreia i-a răspuns categoric NU.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Aceasta și-a impresionat fanii de-a lungul anilor atât datorită talentului său, cât și grație personalității sale. Chiar dacă multă lume și-ar fi dorit să o vadă concurând la „Survivor România 2022”, aceasta a refuzat propunerea făcută de cei de la  ProTV și a justificat și alegerea.

Aceasta a recunoscut că a fost abordată și de producătorii emisiunii „Asia Express” pentru a participa alături de soțul ei. Și în cazul emisiunii de la Antena 1, răspunsul a fost tot negativ.

Motivul pentru care Elena Gheorghe a refuzat participarea la „Survivor România”

Elenei Gheorghe i s-a făcut o propunere din partea celor de la ProTV pentru a participa la emisiunea „Survivor România 2022”. Cu toate că aceasta ar fi fost extrem de admirată de omenii din spatele micilor ecrane, a ales să refuze posibila colaborare. Motivul este faptul că diva își dorește să petreacă timpul în compania copiilor ei și nu ar putea să stea atât de mult timp departe de casă.

„Am primit multe invitații pentru <<Survivor>>, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu.

Sursa: Social Media

La un moment dat, am fost sunată insistent pentru <<Asia Express>> și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge. Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi”, a spus ea pentru PlayTech.

Planurile de viitor ale Elenei Gheorghe

Frumoasa cântăreață nu a participat până în acest moment la nicio emisiune televizată, chiar dacă și-a propus ca pe viitor să țină cont de acest aspect. Cu toate acestea, locul în care se vede artista trebuie să fie unul dedicat muzicii.

„Nu am avut până acum vreun proiect tv, dar pe viitor probabil mă voi axa mai mult pe televiziune, fiindcă nu se știe ce se va întâmpla. Mie îmi place în primul rând să cânt, dar și în televiziune pentru că și acolo te poți exprima cântând. M-aș vedea tot în direcția asta, la o emisiune muzicală”, a mai spus ea pentru sursa citată anterior.