Elena Gheorghe trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 9 ani cu Cornel Ene. Cei doi au împreună doi copii superbj, de creșterea cărora se ocupă împreună. Familia lor este un model demn de urmat pentru mulți dintre fanii acestora, iar vedetele se bucură să vadă că sunt apreciate de atât de multe persoane, pentru tot ceea ce au reușit să facă până la această vârstă.

Elena Gheorghe, moment de sinceritate pe internet

Pentru îndrăgita artistă familia a ocupat mereu primul loc în viața ei, deși a reușit întotdeauna să îmbine perfect viața personală cu munca. Având în vedere că în ultimul an au lipsit evenimentele de orice fel, ea a avut mai mult timp la dispoziție, pentru a-l petrece alături de cei dragi. Cu siguranță îi lipsesc evenimentele și fanii din fața scenei care se strângeau într-un număr foarte mare să o vadă, dar nu îi pare rău nici că a stat alături de soțul și de copiii ei mai mult ca de obicei.

Având în vedere că are o relație de lungă durată, multă lume s-a întrebat care este secretul ei și cum a făcut față în tot acest timp. Ei bine, frumoasa vedetă nu și-a mai ținut fanii pe jar și le-a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în casa ei. Elena Gheorghe a menționat că relația lor se bazează pe trei elemente ensențiale și anume comunicare, înțelegere și respect. Chiar dacă se mai întâmplă să aibă și discuții în contradictoriu, cei doi soți iau cele mai importante decizii împreună și încearcă să găsească un echilibru în toate.

Elena Gheorghe a dat tot din casă! Vedeta, secretul unei căsnicii reușite: "Relația nostră se bazează pe..."

Relația nostră se bazează pe comunicare, înțelegere și respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activitățile casei, în educația copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună. Desigur că avem și discuții în contradictoriu”, a mărturisit Elena Gheorghe