Drumul până la finalul competiției ,,Survivor” nu a fost unul deloc ușor. Asta o spune chiar cea care a câștigat trofeul din primul sezon, dar și marele premiu, Elena Ionescu. Recent, artista a vorbit despre experiența trăită de ea în Republica Dominicană. Aceasta a precizat și sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a rămână până la finalul competiției. 

Elena Ionescu: ,,Tot timpul mă luam de fetele care nu intrau, invocând tot felul de probleme”

Artista a precizat că fostele colege din cadrul emisiunii găseau mereu motive pentru care nu voiau să intre pe traseu, care de cele mai multe ori, nu erau reale. Acest lucru a deranjat-o pe artistă, iar acest lucru devenea o sursă de conflict, de cele mai multe ori. Aceasta a precizat că a intrat pe fiecare traseu. Ba mai mult, artista a mărturisit că nu a dat înapoi din diverse motive, așa cum au făcut colegele în cadrul emisiunii care testează limitele. Câștigătoarea primului sezon ,,Survivor” a precizat că doar cele care intră pe traseu reușește să câștige inima și susținerea publicului.

Elena, fosta solistă „Mandinga” pune la zid participantele de la „Survivor”. Ce spune marea câștigătoare despre ele
Captură Tv

,,Tot timpul mă luam de fetele care nu intrau, invocând tot felul de probleme, pe care, până la urmă, le aveam toate. Nu a fost un traseu în ,,Survivor” în care să fiu pe bară.
O singură dată, într-o singură zi, am vrut să ajut o colegă desfăcând un cocos și mi-a intrat un cuțit în mână, m-am dus la doctor, am leșinat, am dat cu capul de podea și seara am intrat!

Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta!”, a povestit Elena Ionescu la Pro TV.

Aceste mărturisiri sunt făcute într-un anumit context. Mai multe concurente din echipa ,,Faimoșilor” din acest sezon au invocat motive pentru care nu pot intra pe traseu, iar acest lucru nu a scăpat de sub observația Elenei Ionescu.