Ediția de luni, 16 mai a scos la iveală noi conflicte. De această dată, protagoniștii sunt Elena Chiriac și Alex Delea. Reproșurile tinerei au pornit de la atitudinea concurentului, despre care luptătoarea de taekwondo spune că ar fi nepotrivită. Surprinzător este că Elena Chiriac i-a luat apărarea lui Marian Drăgulescu, mai ales că aceștia nu s-au înțeles de la început și au existat numeroase discuții aprinse între ei. 

Elena Chiriac, deranjată de comportamentul lui Alex Delea

În timpul unei discuții la care participau Marian Drăgulescu, Alex Delea, Elena Chiriac și Blaze, concurentul a ridicat tonul la fostul gimnast. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de tânără, care i-a luat imediat apărarea lui Marian Drăgulescu, despre care spune că este unul dintre cei mai liniștiți concurenți.

De aici și până la a izbucni un conflict nu a mai fost decât un pas, mai ales după ce Alex Delea a înțeles că nu este acceptat în echipă. Elena Chiriac, deranjată de vorbele lui Alex Delea, nu a ezitat să spună ce crede cu adevărat.

„Ai probleme!”, i-a spus Elena Chiriac fără să ezite lui Alex Delea.

 

Elena Chiriac de la „Survivor România”, enervată la culme de Alex Delea. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi
Captură Tv

Elena Chiriac a precizat că nu i-a cerut să se schimbe de dragul competiției, ci să fie mai calm atunci când se pregătesc să intre pe traseu. Alex Delea a mărturisit că nu poate fi la fel de liniștit ca Marian Drăgulescu. Ba mai mult, calmitatea acestuia îl deranjează uneori. Totuși, Alex Delea le-a făcut o promisiune colegilor, precizând că va încerca să fie mai liniștit deși este mai agitat de fel.

„Nu pot să mă abțin. O să încerc să remediez, dar e foarte greu”, a precizat concurentul la testimoniale.

Discuția nu a dus la un numitor comun. Totuși, conflictul dintre Alex Delea și Elena Chiriac a dus în discuție și alte probleme ale echipei. Mai exact, concurentul ar fi individualist, ceea ce a susținut și Blaze în urmă cu ceva timp. Tânăra l-a acuzat că pe Alex Delea că nu se gândește niciodată la echipă.

„Vreau să înțelegi că pe noi nu ne ajută să ne spui de o sută de ori același lucru. Nu ne încurajează. Din contră… Marian a spus că își pierde încrederea în el”, a fost replica Elenei Chiriac.