Chiar dacă Elena este printre preferatele telespectatorilor, se pare că nu toată lumea împărtășește această părere

La doar 20 de ani, Elena Chiriac este obișnuită să treacă prin probe foarte grele. Dar se pare că nu se ridică la nivelul așteptărilor celor din echipa Războinicilor.

Face sport de mică şi este multiplă campioană la Taekwondo. S-a antrenat intens pentru “Survivor România”, iar acest lucru se vede și după cât de ambițioasă este în probele concursului. Dar se pare că fetele din echipa Războinicilor au o problemă cu Elena. Faimoasa a fost drastic criticată, iar anumite concurente sunt de părere că nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Un nou scandal

Elena Chiriac de la „Survivor”, criticată aspru. Ce spun Războinicii despre ea: „De fiecare dată când intră, e praf”
Instagram

„Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. (…) Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf.”, a spus Ștefania Ștefan despre Faimoasă.

Fanii emisiunii nu înțeleg de ce fetele din echipa Războinicilor o critică pe Elena, având în vedere că la o altă probă, au declarat că nu au nimic de împărțit.

„Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț. Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te! Gen… realizează că nu e ok cum e.”, au mărturisit Războinicele.

Nu este singura dată când Elena este criticată. Înainte de ultima tură a uneia dintre probe, Elena Chiriac a sărutat-o pe Otilia. Gestul a venit din simplul fapt că faimoasa a fost extrem de fericită că a adus un nou punct echipei sale.

„Înainte de sărutul ăsta mi se pare că e o poveste, nu e de nicăieri, iar Elena Chiriac a savurat așa acest moment.”, a spus Zanni, după ce a privit imaginile cu Elena Chiriac și Otilia în timp ce se sărută.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.