Despre familia Ceauşescu s-au tot scris sute de pagini iar acum ies la iveală tot mai mult detalii intime.

Cele mai multe o vizează pe Elena Ceușescu. Imediat după ce s-a aflat că Elena Ceaușescu era poreclită„Păsărica”, au început să apară din ce în ce mai multe detalii din viața intimă a soților Ceaușescu. Elena Ceaușescu era poreclită așa din cauza faptului că nu purta niciodată lenjerie intimă pe sub rochii sau fuste. Elena a fost mereu o femeie controversată, iar acum ies la iveală și secretele ascunse, în mod special detaliile despre partidele de dragoste.

Elena Ceaușescu și partidele de amor. De ce lucru era obsedată și care erau obiceiurile ciudate pe care le avea
Arhivă

Fosta tovarășă avea niște pasiuni bolnave

Elena Ceaușescu a fost de multe ori catalogată ca fiind una dintre cele mai diabolice femei din istoria lumii. Era obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Elena Ceaușescu îi obliga pe agenții soțului ei să pună microfoane în camerele nomenclaturiștilor. Și toate acestea doar ca să poată asculta casetele aduse de securiști, pentru a afla detalii din viața intimă a altor oameni. Cea mai mare obsesie de această natură, o avea pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei. De asemenea, a devenit bine cunoscut și faptul că Elena Ceaușescu nu a fost fidelă în căsătoria cu Nicolae Ceaușescu. Aceasta și-a înșelat soțul cu Abraham Schechter, medicul lor. S-a spus că Abraham s-a sinucis, aruncându-se de la etaj, dar ne vine greu să credem acest lucru mai ales acum când există dovezi că a fost de fapt omorât.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Cateva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. ”Curva dracului”, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuiera din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate», iar după aceea a început să pastreze casetele cu Violeta. Și altele”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Obsesiile ei nu se opresc aici!

La fel cum făcea cu nomenclaturiștii, facea și cu restul familiei sale. Le-a plantat microfroane în cameră inclusiv copiiilor ei, din aceleași motive bolnave. Elena Ceaușescu era foarte geloasă. O obseda non-stop gândul că Nicolae Ceaușescu o s-o părăsească pentru o altă femeie. Elena Ceaușescu îi punea mereu acestuia busuioc sub pernă, ca Nicolae să nu se îndrăgostească de altcineva. Tovarășa mergea foarte des și la vrăjitoare, pentru ca acestea să-i ghicească în cafea.