Elena Ceaușescu își teroriza angajații? Vezi la ce munci grele îi punea!

Elena Ceaușescu i-a fost alături fostului dictator până la moarte,atât  la propriu și la figurat. Fosta doamna a țării nu era deloc genul care să rămână în umbră soțului ei. Ea era mereu omniprezentă, în dreapta soțului, asigurându-se că deciziile lui ții trec pe la urechi.

Elena Ceaușescu, comportament dur cu angajații

Cei care au lucrat pentru soția dictatorului au spus la unison că această se comportă urat cu ei. Unul dintre ofițerii care au stat aproape de soții Ceaușescu a dat cărțile pe față și a vorbit despre tratamentele la care erau supuși angajații. în mod special, Elena Ceaușescu avea o problema cu femeile de care era înconjurată. De la femei de serviciu, bucataresse până la croitorese. Dumitru Burlan, ofițerul care a suprins de multe ori astfel de comportamente chiar în locuința celor doi soți a descris cu lux de amannunte cum încerca fosta Prima Doamna să le prindă în off-side.

„Femeile de serviciu erau, pur și simplu, terorizate de Elena Ceaușescu, acesta făcând tot posibilul pentru a se asigura că muncă este dusă la îndeplinire în cele mai bune condiții și… fără scăpări.” a declarat fostul ofițer de securitate.

Elena Ceausescu, autointitulata ''Savant de renume mondial''

Elena C, ”Savant de renume mondial”

Mai mult acesta susține că Elena Ceaușescu mergea până într-acolo încât punea sub covor frunze .Totul pentru a vedea dacă angajații își fac muncă și în lipsa ei. Alte angajate de la curățenie au povestit că pe cadă, soția fostului dictator obișnuia să lipsească scotch. Ulterior analiză în urmă fiecărei angajat dacă a fost dezlipit. Deși cerea de la oamenii care o deserveaau să fie corecți, nici ea însăși nu a fost tocmai corectă. Elena Ceaușescu își asumă cu bună știință o titulatura pe care nu o obținuse prin studii.”Savantă de renume mondial” face greșeli dezastruase care au atras atenția publică. În timp, oamenii au început să își pună întrebări legate de pregătirea acesteia.

Ion Iliescu la 30 de ani de la președinție. IMAGINI RARE

Antonia, în război permanent cu fostul soț! A plătit 20.000 de euro pentru:

Antonia, în război permanent cu fostul soț! A plătit 20.000 de euro pentru: