Desemnată Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina se este cunoscută drept tămăduitoarea la care apelează foarte multă lume. Practicând de mică magia albă, așa cum mama sa a învățat-o, tămăduitoarei i-a călcat pragul regretata Elena Ceaușescu. Cu doar o oră înainte de miezul nopții, aceasta a mers la Maria Câmpina acasă.

Soția fostului președinte al României, Elena Ceaușescu a apelat la serviciile Mariei Câmpina. Cu scopul de a-l face pe Nicolae Ceaușescu să fie mereu cu ea și să o asculte și să o urmeze în tot ceea ce face, ea a tras însă o carte neagră. Sfârșitul i-a fost prevestit încă de atunci.

Maria Câmpina a atenționat-o pe Elena Ceaușesu: „E vărsare de sânge”

Invitată în cadrul emisiunii online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, cea mai cunoscută practicantă a magiei albe făcut dezvăluiri neașteptate.

Maria Câmpina a povestit cum s-a trezit la ora 23:00 cu Elena Ceaușescu la ea acasă. Era însoțită de șofer și o altă femeie. Dorința ei a fost aceea de a-l face pe președinte să fie alături de ea o viață întreagă și să nu se dezică de ceea ce îi spune.

„Elena Ceaușescu cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine.

– Cu ce dorești să te ajut?

– Vreau cu Ceaușescu. Să fie cu mine. Ce-oi zice eu, să zică el, după mine. Și unde m-oi duce eu, să fie lângă mine, picior la picior. Fără mine să nu facă nimic.” , a povestit Maria Câmpina, la emisiunea „În oglindă”.

@video.clipuri1 #mariacampina #elenaceausescu #fy #2022 #inoglinda #theexclusive #videoclipuri1 #kanaldromania ♬ original sound – video.clipuri1

Elena Ceaușescu nu a avut noroc, încât cartea pe care a ales-o din întreg pachetul a fost cea neagră. În acel moment, tămăduitoarea Câmpina a avertizat-o să plece, împreună cu Nicolae Ceaușescu, încât a văzut faptul că va fi o vărsare de sânge.

„Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”, a mai spus Maria Câmpina, în cadrul aceleași emisiuni.