Elena Băsescu a impresionat mereu prin frumusețea sa și aparițiile sale publice. Cu toate că au existat mereu critici, fiica cea mica a lui Traian Băsescu a ținut mereu capul sus și și-a continuat drumul în viață.

La cei 40 de ani ai săi, Elena încă reușește să arate uimitor. S-a năcut în zodia taur în Constanța, iar mama natură a înzestrat-o cu tot ce a fost mai frumos. Inaltă, cu o siluetă deosebită și cu forme echilibrate, fosta parlamentară a impresionat mereu prin aspectul său fizic.

Cu toate că nu avea nici un defect, Elena Băsescu a apelat la operații estetice. Cea mai cunoscută intervenție pe care și-a făcută a fost mărirea buzelor, lucru pentru care a fost și criticată de cârcotași. Aceștia au considerat că fiica fostului președinte a exagerat,  acuzând-o că trăsăturile sale nu mai sunt naturale.

Elena Băsescu și operațiile sale estetice. Ce “îmbunătățiri” și-a făcut aceasta?

Ce operații mai are Elena Băsescu

Buzele nu sunt singurul lucru pe care EBA a simțit nevoia să le schimbe. Are și o operație la nas, însă se pare că intervențiile ei se opresc aici. Înafara de aceste două, este o femeie natural și foarte frumoasă.

Pe lângă faptul că este model și femeie de afaceri de succes, Elena Băsescu este și o mama model. Are 3 copii minunați, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Fiind o femeie foarte cochetă, a reușit după fiecare sarcină să revină la formele inițiale într-un timp record. Kilogramele în plus nu au reprezentat niciodată o problemă pentru ea, care arată mereu gata să defileze pe podium.

În present, EBA se ocupă de una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, moda. Pe lângă aceasta, păstrează cât poate de mult legătura cu fanii săi, pe care îi încântă cu postări în mediul online. Imaginile cu ea primesc de cele mai multe ori multe laude și aprecieri, în special atuni când este însoțită de unul dintre copiii săi.