Elena Băsescu s-a apucat de afaceri. Fiica cea mica a fostului presedinte al României scoate bani din orice. Pe timp de pandemie, bruneta s-a reprofilat. Inca din 2018 si-a deschis o firma, insa in primul an a fost pe minus. Firma se numeste Elena Băsescu & Kids SRL. Tanara este singurul actionar al firmei fondate in noiembrie 2018. In prima luna raportata la Registrul Comertului, firma a raportat o pierdere de 13000 de lei.

Reclamă

Dacă initial, firma comercializa haine pentru femei si copii, acum Elena Băsescu a gasit o oportunitate de a face bani. Fiica lui Băsescu a lansat o colectie de masti reutilizabile, din bumbac. Acestea sunt si pentru adulti, si pentru copii. Pe site-ul firmei sunt prezentate 8 tipuri de masti. Cel mai mic preț pentru o masca este de 32 de lei, iar cele mai scumpe ajung la 42 de lei. Potrivit descrierii de pe site, aceste masti au 4 straturi de protectie.

`Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism.`, si-a laudat Elena Băsescu măstile.

Reclamă

Afacerea potrivita la momentul potrivit

Elena Băsescu pare ca a dat lovitura cu aceste masti. Bruneta a lansat sectiunea pe site atunci cand astfel de obiecte sanitare erau greu de gasit. Cu un design interesat si adaptate si celor mici, mastile de protectie sunt la mare cautare. Se pare ca afacerea Elenei este in continua dezvoltare. Anul trecut, site-ul avea doar 4 categorii principale pe pagina de deschidere: haine de fete, haine de băieți, haide de mamă și haine de bebeluși. Acum s-a imbogatit cu sectiunea de masti, iar atunci cand se va ivi oportunitatea, probabil ca mezina familiei Băsescu va incepe sa vanda si alte lucruri.